perjantai 27. joulukuuta 2019

Jostain se on aloitettava

Tämän blogin avaajana toimii käytännössä matkakertomus Vietnamista. Paluusta on nyt muutama päivä ja teksti valmistumassa kovalla innolla. Ensimmäinen teksti tulee luonnollisesti sisältämään aika paljon kaiken tyyppistä taustatietoa. Katson vielä jossain välissä jonkun lyhyemmän teemarajoitetun tekstin reissuun liittyen, jottei tuo aloitus ihan pullataikinan lailla lähde paisumaan.

Taustoitukseksi kirjoittelen jatkossa myös parista aiemmin tänä vuonna käydystä matkasta, jolloin pääsee vähän kärylle siitä, mitä blogin tulevaisuus mahdollisesti tuo tullessaan. Lisäksi laitoin alkuun tuollaiset taustatietosivut tämän blogin ajatuksesta ja toisaalta siitä, miten reissujani noin yleisesti suunnittelen ja toteutan. Niitä sitten päivittelen tarvittaessa tai poistan turhina.

Seuraava reissukin on jo ajattelun asteella lähtenyt valmisteluun eli suunnitteluunkin liittyvää tekstiä on todennäköisesti tulossa. 

Jos pidät lukemastasi niin kerro ihmeessä, mistä haluaisit jatkossa lukea. Vaikka minä tätä itselleni teen, parhaat ideat teksteille tulevat yleensä oman pään ulkopuolelta. Aika vähän sitä lopulta osaa sanoa, mikä tehdyistä tai tekemättömistä tuntuu mielekäältä luettavalta toiselle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti